Islám z pohledu jednoho pedofila (3)

31. 12. 2017 23:04:47
Nepopírám, že pro některé pedofily může být představa konverze k Islámu lákavá. Rozhodně to ale neplatí pro všechny. Rád bych zde napsal tři důvody, proč pro mne osobně Islám přitažlivý není.

Nakonec se dostávám ke třetímu důvodu, proč pro mne islám není přitažlivý. Tímto důvodem je islámské pojetí posmrtného života a islámská představa nebe. Pro pedofila totiž není ani trochu sexy. No, ono vlastně sexy není ani křesťanské nebe, ovšem v dosti rozdílném významu.

Varování: Následující text obsahuje citace posvátných knih dvou světových náboženství doplněných komentářem laického čtenáře bez teologického vzdělání, neznalého původních jazyků a všech historických souvislostí. Čtení následujícího textu může v některých dotčených jedincích bez smyslu pro humor vyvolat negativní emocionální reakci doprovázenou nutkáním uvádět věci na pravou míru a lidi na pravou víru. Dostaví-li se uvedené příznaky, zanechte prosím čtení a přejděte na jinou činnost. Děkujeme, že jste věnovali pozornost našemu varování.

A vás ostatní prosím, abyste dnešní příspěvek nebrali úplně vážně. Nuže pojďme otevřít stránky posvátných knih. Jako první je na řadě Bible. Ta je, co se týče líčení praktických poměrů života v nebi, poměrně skoupá na informace a spíše se soustředí na výčet věcí, které v nebi nebudou: slzy, smrt, nářek, bolest, hřích, noc, slunce a měsíc. O nebi pak víme jen to, že v něm bude Bůh, který sám bude zdrojem světla, andělé a lidé, kteří se sklonili před Bohem a přijali z jeho rukou odpuštění. Z nám známých činností bude v nebi existovat zpěv.

V celé Bibli je pak jenom jedno místo, které by se vyjadřovalo k lidské sexualitě v posmrtném životě:

Tentýž den k němu přišli saduceové (kteří tvrdí, že není žádné vzkříšení) a zeptali se ho: "Mistře, Mojžíš řekl, že když ženatý muž zemře bezdětný, má si jeho ženu vzít jeho bratr, aby svému bratru zplodil potomka. U nás bylo sedm bratrů. První se oženil, ale zemřel bez potomků, a tak zanechal svou ženu svému bratru. Totéž se stalo i s druhým a třetím bratrem až po sedmého. Nakonec pak zemřela i ta žena. Kdo z těch sedmi ji tedy bude mít za manželku, až přijde vzkříšení? Měli ji přece všichni!" Ježíš jim řekl: "Mýlíte se, protože neznáte Písma ani Boží moc. Po vzkříšení se lidé nežení ani nevdávají, ale jsou jako andělé v nebi. Ale pokud jde o vzkříšení z mrtvých - copak jste nečetli, jak vám Bůh řekl: `Já jsem Bůh Abrahamův, Bůh Izákův a Bůh Jákobův'? On není Bohem mrtvých, ale živých!" (Matouš 22:23-32).

Sexualita je tedy vylíčena jako něco, čeho na věčnosti už nebude zapotřebí, neboť bude nahrazena něčím jiným. Budeme totiž ... jako andělé? Těžko říci, co si pod tím přestavit vzhledem k tomu, že za celý svůj život jsem zatím žádného anděla nepotkal. Tedy pokud nepočítám manželku :-)

Islám se naproti tomu k praktickým aspektům života v nebi vyjadřuje poměrně konkrétně a poměrně konkrétně se vyjadřuje také k sexualitě:

Ti budou mezi lotosovými stromy bezostnými a mimózami plody ověšenými, pod stínem protaženým u vody tekoucí, s ovocem v hojnosti, nevyčerpatelným, nezakázaným, na kobercích zdvižených. Dívky ty jsme zvláštním stvořením stvořili a pannami jsme je učinili láskyplnými, věku stejného. (Korán 56:28)

Pro bohabojné však je místo blažené, zahrady a sady révy vinné, dívky s plnými ňadry, věkem s nimi stejné, a poháry po okraj naplněné. (Korán 78:31)

Tam na poduškách odpočívat budou a nespatří tam ani slunce žár, ani mráz spalující a blízko nad nimi budou stromů stíny a nízko budou se sklánět plody visící a mezi nimi kolovat budou nádoby stříbrné a poháry křišťálové z křišťálu stříbrného, mírou vhodnou naplněné. Napájeni budou z číší, v nichž zázvor je přimíchán, z pramene rajského, jenž Salsabíl je nazýván. Mezi nimi obcházet budou chlapci mládí věčného; při pohledu na ně bys myslil, že jsou to perly rozsypané. A když tam pohlédneš, uzříš slasti rozličné a panství rozlehlé. (Korán 76:13)

Rozumím tomu, že pouštnímu beduínovi sedmého století je nebe vylíčeno jako rozlehlá oáza s dostatkem tekoucí vody, mnoha stromy s dobrými plody a hojností všeho, co si člověk může přát. To nezní špatně. Ale že sexualita zůstane zachována a že bych měl strávit věčnost ve společnosti dospělých panen s plnými ňadry? Zvláštní, vždycky jsem si myslel, že se do nebe chodí za odměnu, nikoliv za trest.

A že budou v nebi (tedy pokud jsem to správně pochopil) k dispozici také mladí kluci? Tak to situaci nezachrání. Já jsem totiž na ty holčičky. Nemám nejmenší tušení, co bych s těmi chlapci věčného mládí dělal.

Pokud bych měl (teď už trochu vážně) říci něco závěrem, pak musím konstatovat, že islám je pro mne odpudivý jako pro pedofila, je pro mne odpudivý jako pro otce a je pro mne odpudivý jako pro člověka, který věří v existenci posmrtného života. A důvod této odpudivosti je pokaždé stejný. Je jím islámské pojetí lidské sexuality, které se mně osobně jeví jako značně úchylné.

Čímž se neplánovaně vracím na začátek tohoto mini-seriálu, k přednášce docenta Martina Konvičky "Islám, jako psychosexuální patologie". Přednášející v něm vyslovuje hypotézu, že atraktivita nebo odpudivost islámu souvisí u každého člověka s jeho pojetím lidské sexuality. Nezbývá mi, než uznat, že v mém případě tato hypotéza platí stoprocentně.

Daniel

Dovětek: Přečetl jsem si po sobě článek a přitom jsem si uvědomil, že není zas tak úplně pravda to, co jsem napsal o chlapcích věčného mládí v islámském nebi, a že bych naopak naprosto přesně věděl, co bych s nimi dělal: Vyrazil bych si s nimi do mimózových hájů hrát na indiány! A ty dospělé panny s plnými ňadry bych zaúkoloval, ať mezitím připraví klukům nějakou dobrou svačinu :-D

Autor: Daniel Procházka | neděle 31.12.2017 23:04 | karma článku: 18.02 | přečteno: 882x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 30 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 9.38 | Přečteno: 92 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 4.38 | Přečteno: 123 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 13.85 | Přečteno: 187 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 13.45 | Přečteno: 351 |
Počet článků 12 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2702

Jsem heterosexuální pedofil. Přeji si jen žít, nechat žít druhé, radovat se ze života, ze svojí rodiny, ze smysluplné práce a při tom všem se nějakým způsobem srovnat s faktem, že život zkrátka není fér.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...