Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé čtení, držím vám palce. Problém je v tom že většina ostatních pedofilů na tom není tak dobře jako vy.. poptavaji dětské porno na internetu což nahrává k tomu to video natáčet, což mi vadí....

0 0
možnosti
Foto

Tu většinu máte z které statistiky. Malé holčičky (resp. chapečky) prý zneužívají z větší míry nikoli pedfilové, ale ti ostatní.

1 0
možnosti

J39a19n 17P43a14v25e39l

3. 11. 2017 22:00

Podle mě se ti lidé na průvodu prostě chtějí potkat a vyblbnout se. Setkávají se modeláři, hráči počítačových her, chovatelé psů, ..., tak proč ne bukvice? Snahy různých aktivistů jsou, podle mě, až druhotné.

Co se excesů týče, máte tam podle mě absolutní většinu lidí celkem normálních (až na jejich deviaci). Nicméně, média si samozřejmě vyberou exhibicionisty.

2 0
možnosti

Pedofilie samozřejmě trestná není, ale pedofilní chování - tedy realizace oněch tužeb plynoucí z pedofilie, už trestné je. A podle mě o tohle jde aktivistům. Posunout to, nejdříve pomalu, třeba k postoji kdy by pedofilní chování trestné nebylo, pokud by například dítě souhlasilo.

.

Druhá varianta je ta, že aktivisté ve skutečnosti v podstatě nic nechtějí, ale potřebují neustále vytvářet nové a nové "oběti diskriminace", aby opodstatnili svoji existenci, svoji činnost a případně na ni čerpali finance.

9 2
možnosti

To je hodně překombinovaný.

1 3
možnosti

Nezdá se mi, že by autor zamýšlel svůj blog jako platformu pro presentaci sexuální orientace ba deviace jednotlivých diskutujících.

0 0
možnosti

Tak bacha, pokud pracujete ve státní správě - tam je prý dost nebezpečno ohnout se pro tužku na zemi.

1 0
možnosti

zvláště na glajzách;-D

1 0
možnosti

Chlubit se pedofílií to je fakt hnus.

Celé vaše srdceryvné povídání nevylučuje vasi potenciální nebezpečnost v kontaktu s malými děvčátky. Nikdy nevíte kdy vám to v hlavě přeblikne.

2 21
možnosti
Foto

J45a73k36u87b 98R43o22t50h

3. 11. 2017 11:19

Tak já se autora zastanu.

a) ani v nejmenším se nehájil, jen informoval o tom, jak to s ním je

b) celý váš život nevylučuje vaší potenciální nebezpečnost v kontaktu s ostatními lidmi. Nikdy nevíte kdy vám to v hlavě přeblikne, a přitom je prokázáno, že od schopnosti zabíjet/vraždit nás chrání tenká hranice kulturních zvyklostí.

24 1
možnosti
Foto

J21a33k97u13b 36R75o88t58h

3. 11. 2017 11:10

Velmi zajímavé čtení. Aniž bych touto poruchou trpěl (dokonce mám někdy pocit, že jsem v postmoderním světě handicapován tím, že netrpím zřejmě žádnou), myslím, že vám rozumím. A dodávám, že naprostá většina občanů vůbec netuší, že absolutní (sic!) většinu sexuálních násilných trestných činů vůči dětem nespáchal pedofil, ale standardně sexuálně zaměřený jedinec s nutkavou potřebou a) sexu a to s kýmkoliv, b) plně ovládat oběť, což u dětí jde pochopitelně lépe. Což říkám (abych předešel pitomým větám typu Kdybys, blbe, měl děti, tak bys...) jako sice starší, nicméně otec pětileté holčičky.

15 0
možnosti

Se zájmem jsem si Váš článek přečetl. Nevím, jak jsem o pedofilech smýšlel před nějakými deseti lety, ale poté, co se mi kamarád svěřil, že je homosexuální pedofil, se na tyto lidi už koukám jinak.

Aby to bylo kompletní, představím i sebe. Narodil jsem se v ČR, bydlím v ČR, vystudoval jsem v ČR a pracuju v ČR. Mám rád svou rodinu, poslouchám hudbu napříč téměř všemi žánry, sleduju sci-fi a horory a nedávno jsem získal titul Ph.D. A jsem gay. I to je ostatně důvod, proč reaguju. Nejsem sice ani aktivista ani pedofil, ale toto téma se mě dotýká. K tomu průvodu se to má tak, že si za celý rok dopřeju jen málo společenských událostí. Kvůli práci a potřebnému studiu na ně nemám moc času. Platím daně jako ostatně každý pracující člověk, takže si snad můžu dopřát nějakou zábavu. Tak jako si spořádaný otec rodiny zmaluje obličej jako agitační nástěnku a jde se několikrát za rok vydovádět na fotbalový stadion, tak si i já můžu s partnerem zajít do duhového průvodu. Věřte nevěřte - bez žádných kostýmů a alegorických vozů, byť jsem ten průvod už od začátku pojal jako karneval.

Reakce na Vaši poslední otázku je taková: nechci, aby se lidi rozlišovali podle sexuální orientace. V ničem. Je to zbytečné. Nejsem o nic víc a o nic míň člověkem. Fakt nepotřebuju, aby na mě někdo zíral nebo křičel, ba mě dokonce napadl, když vezmu svého partnera za ruku. Nebo když ho obejmu a na rozloučenou políbím u vlaku. Jaké to asi je, když Vás pro nic za nic napadne cizí člověk? Někteří ještě mého partnera nazývají kamarádem, kolegou... Ne, je to můj partner. Člověk, do kterého jsem se zamiloval a chci s ním strávit zbytek života. Pokud tohle vymizí, hesla provázející průvod budou zbytečná. Ale když to jde v Rakousku nebo v Grónsku a bez zbytečného povyku okolo, nevím, proč by to nešlo i u nás. V Bratislavě je to o zdraví, dál na východ, třeba Rusku, dokonce i o život. Homosexualitu tam sice potírají, ale nezdá se mi, že by se jim tam žilo lépe.

2 0
možnosti

J60a88n 49U34l14r53i80c60h

3. 11. 2017 15:59

To ze na vas někdo zírá pri tom jak se s partnerem líbate na rozloučenou, je podle me dáno tím že je to neco na co lidé zatím nejsou zvykli. Čím častěji se s tím budou setkávat, tím víc jedno jim to bude. Chce to jen čas. Každá odlišnost přitahuje pozornost, když půjdete po ulici oblečený jinak než je u nás zvykem, tak tu pozornost budete přitahovat taky, bez ohledu na sexuální orientaci. Nekoho napadnout pro jeho sexuální orientaci je ubohé, a mělo by se to důsledně trestat jako jakékoli jiné napadeni.

0 0
možnosti

Ano, naše společnost je mimořádně tolerantní a taky nechápu, proč se LGBT komunita má potřebu promenádovat po ulicích, čehož využívají různí exhibicionisté k prezentaci svých bizarních praktik, kostýmů i nahoty a obscéností. Budete se muset zeptat jich, za co tím bojují. Já jen doufám, že např. pedofilové nevznesou požadavky na legalizaci pedofilie, a nestane se u nás běžnou společenskou normou. Totéž platí o zoofilii a jiných sexuálních úchylkách. Z pochodů a projevů "za práva" LGBT lidí, ten pocit mám, že jim jde právě o to!

3 1
možnosti

Exhibicionisti exhibují, protože jsou exhibicionisti, ne proto, aby za něco bojovali.

Pedofílie je porucha sexuální orientace, není mi jasné, co myslíte tou legalizací.

Četla jste vůbec ten blog ?

5 2
možnosti

Je to spise jen takova mimochodni zminka v clanku, ale to s tim Sladkem je casto mylne interpretovano. On tu pamatnou vetu o cikanech nepronesl jako svuj navrh, ale jako citaci, pripadne udajnou citaci. Rekl, ze mluvil s nejakyma lidma a ti mu rekli vetu, kterou nasledne odcitoval...jiste, mozna si to vymyslel, ale rozhodne to neprezentoval jako svuj navrh.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS