Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, že se mírumilovní sunnité třískají s mírumilovnými šiíty už 1300 let je sice moc roztomilé, ale proč bychom to měli odnášet my, kterým do toho nic není?

1 0
možnosti
AR

Jen dodám, že válku v Sýrii vyvolal sám Asad, který poslal své vojsko rozehnavat studentské demonstrace v r.2014. Protože je vyznání šíitského nesnáší sunnity, kterých je však tam přes 60% a šíitů jen čtvrtina. Zbytek jsou Kurdové. I většina vojska se proti němu vzbouřila. Nebýt vojenské záchrany z Moskvy, tak už dávno Asad byl v exilu v Kremlu.

1 1
možnosti
SN

:-)............ Pane Rečku, dovolím si Vám oponovat. V každém státě je skupina lidí, které se režim, nebo jeho představitel nelíbí. U nás je to také téměř 50 na 50! "Diktátor" Assad to držel pevně v ruce, Sýrie byla pohodová země, kde všechna náboženství, (a že jich tam je několik). žila v pohodě.

Ale samozřejmě nespokojenci se vždycky najdou, tak se tam pošle pár instruktorů, dodají se zbraně a je vymalováno. Navíc....tam má Rusko jednu ze svých mála základen. Který mírotvorce měl zájem rozpoutat bratrovražednou válku, odstavit Assada od moci a udělat z toho druhou Libyi?

Další plánovaný cíl.....zaplavit Evropu imigranty, ať mají naši "přátelé" v NATO také ještě další starosti! !!!!!!

1 1
možnosti
Foto

Nevím, jak je to s tou soudržností rodin v Sýrii v situaci, kdy se dá mluvit i o občanské válce. I jižní národové jsou více soudržnější, pospolitější a družnější, přesto došlo k takovému rozdělení napříč vším, že se lidé zabíjeli i své příbuzné..................

0 0
možnosti
JF

J19i72ř54í 14F70o71g22e39l

29. 9. 2018 8:20

To prohlášení poslankyně Němcové bylo nehorázné až nestoudné.

1 0
možnosti
LB

Slovenská vláda aktuálně uvažuje o přijetí syrských dětí, které žijí v strašlivých podmínkách v řeckých utečeneckých táborech. Už dříve Slovensko přijalo několik tisíc syrských uprchlíků.

0 0
možnosti
SN

:-).......To prohlásila zasloužilá poslankyně Němcová. Jako vyučená knihovnice by mohla o historii, něco vědět. I když to bylo blbé, u několika lidí to jistě vybudilo emoce! R^R^R^

1 1
možnosti
LB

A vy pane Nováku, byste mi měl o lidech něco zjistit dřív, než začnete tvrdit nesmysly. Poslankyně Němcová vystudovala střední školu s maturitou a až po roce 1989 si otevřela obchod s knihami.

1 0
možnosti
Foto

No, oni rodiče své děti před odjezdem do Británie nechávali dokonce pokřtít. Zkuste to nabídnout mohamedánům.;-D

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS