Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenom jedno nechápu - PROČ jste měl potřebu zmiňovat se o své pedofilní sexuální orientaci? Vždyť to pro merito článku nebylo vůbec nutné.

1 0
možnosti
BG

Možná bych to trochu poopravil. Heterosexuál jste, o tom není pochyb. Vzal jste si dospělou svéprávnou ženu a Vaše úchylka cílí na nevyzrálé děti, rovněž ženského pohlaví. Čili heterosexuální pedofil.

Jenže homosexuál si nevezme ženu, protože žádnou nemiluje. Je to z čiré vypočítavosti. Z toho vyplývá, že homosexuál si ženu vzít nemůže, protože se do žádné nedokáže zamilovat. A z toho vyplývá, že nemůže složit manželský slib. Pokud gay slíbí, že ženu v manželství bude milovat až do smrti, tak prokazatelně lže. Pokud se gay zamiluje do ženy, pak to není gay, ale bisexuál, kterému je to jedno.

V Rakousku lhát nemusejí. Heterosexuálové a homosexuálové tam mají naprosto stejná práva, nikdo jich nemá víc nebo míň. Gay si tam může vzít svého partnera a žena si zase může vzít muže. Nikdo nikoho neohrozil, nikomu se nestala žádná újma. A tak by to mělo být. :-)

0 0
možnosti
MR

Pane Gabryši i v České republice mají homosexuálové, heterosexuálové, pedofilové, hromadní vrazi i všichni ostatní naprosto stejná práva. Problém je v tom, že menšinám se to nelíbí.

5 0
možnosti
MB

Je mi skutečně, celoživotní oporou ! Spolehlivý, užitečný, milý a přivykl jsem mu. Pokládám za přirozené, že je mezi námi i silné citové pouto ! Pokud by došlo k Redefinici manželství, žádám, aby bylo zakomponováno - Já, Buček Miroslav, mám plné právo se oženit se svým Nočním stolkem ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Několik nesouvislých postřehů:

„Manželství totiž už dávno je pro všechny a to bez ohledu na jejich sexuální orientaci. Nevěříte?“

Nevěřím. Nemůžou se vzít například bratr se sestrou, chápu zákonné důvody – incest, tudíž defektní geny. Uvažuje-li se ovšem o genech, proč nemohou uzavřít manželství dva bratři (děd s vnukem...), když je „manželství pro všechny“? Jejich geny přece nijak nekolidují s možností zplodit genově defektní dítě.

Manželství zkrátka není pro všechny.

..

Pedofilie vás nijak nezneschopňuje uzavřít manželství. Je-li s vaší vadou žena srozuměna a nebojí-li se vás, můžete spolu vychovat děti zcela k jejich prospěchu; pokud si s manželkou rozumíte a vaše postižení se vašich dětí nedotkne, fandím vám oběma i celé rodině. Prý většina pedofilů nikdy nezneužila dítě a zároveň většina zneužití byla ze strany „nepedofilů“; věřím tomu. U těchto zneužití jde začasté o moc nad zneužitým.

..

Bytostně nesouhlasím s redefinicí manželství. Je to dosud právní vztah mezi mužem a ženou. Na tom by mělo zůstat. Chtějí-li se brát spolu stejnopohlavní páry, ať si k tomu vyberou jiné slovo. Bude-li k tomu rozumný důvod, pak ať mají stejná práva jako manželé, jistě je to mnohým zapotřebí. Proč ale mají potřebu měnit význam zažitých pojmů?

4 0
možnosti

Pokud tím "postižením" myslíte odchylku, se kterou se člověk narodí, tak "postižením" je také homosexualita. Proč má tedy jedno černou známku a tito lidé se zdráhají o sobě mluvit a druhé má dnes otevřené dveře kamkoli včetně otravných průvodů? ........ A to proti oběma postižením (pokud se chovají slušně) nic nemám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2828x
Jsem heterosexuální pedofil. Přeji si jen žít, nechat žít druhé, radovat se ze života, ze svojí rodiny, ze smysluplné práce a při tom všem se nějakým způsobem srovnat s faktem, že život zkrátka není fér.

Seznam rubrik