Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jak je to s temi ctyriceti pohlavimi? Proste a jasne nijak, neexistuji. Vidite to sami ne? Covid-19 ma dosud na svedomi vice nez 100 tisic umrti a svete div se, sami muzi a zeny. Neni to divne?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JZ

No ale jestli tomu dobre rozumim, svou myslenku zakladate na predstave, ze pocet vsech pohlavi je roven budto poctu pohlavi, ktery je zapotrebi ke zplozeni ditete nebo na poctu osob, ktery je k tomu nutny. Jak to ale dokazuje, kolik existuje pohlavi? Tedy skutecnost, ze ke zplozeni staci dve, prece nijak nevyvraci hypotezu, ze jich existuje jeste 38 dalsich. Vas experiment s manzelkou dokazuje zatim jen to, ze pocet dvou osob nebo dvou pohlavi staci k tomu, aby zplodil dite (ponechame-li tedy stranou skutecnost, ze obecne vedecke pravdy samozrejme nelze odvozovat z jedineho pokusu, tedy z konkretniho pripadu vas dvou. Tento pripad ve skutecnosti nedokazuje nic vic nez to, ze vy dva jste zplodit dite v dany okamzik zjevne mohli).

1 1
možnosti
ZH

https://ssjc.ujc.cas.cz/search.php?heslo=pohlav%C3%AD&sti=EMPTY&where=hesla&hsubstr=no

pohlaví, -í s. 1. souhrn podstatných znaků, jimiž se od sebe liší jedinci mužští (samčí) a ženští (samičí): osoba mužského, ženského p.; lidé obojího p.; rozdíl věku a p. 2. souhrn jedinců buď mužských, n. ženských; zast. souhrn jedinců téhož druhu vůbec: vyhýbal se ženskému p.; silné, silnější p. muži; krásné, něžné, slabé, slabší p. ženy; ob chvíli přibíhalo nějaké mužské p. na Staroměstský rynk (zř., Wint.) nějaký muž; – zast. p. rytířské (Jir., husitská píseň) rytířstvo; dvé hovádek koňského p. (Wint.) 3. vnější pohlavní ústrojí, zvl. pohlavní úd; přirození *4. pohlavní pud, sexus: p., sladký a trýznivý průvodce mládím (Hora) †5. mluvnický rod: p. podstatných jmen (Staš.)

0 0
možnosti
PS

A co mám dělat když mám vystudovaný gender obor a za většinu minorit už bojují kolegové co jsou dříve ze školy? Prostě už není za koho bojovat .... ledaže nějakou utlačovanou menšinu vyrobím. Ale nenechte se mýlit už docházejí takže pokud neumíte něco co je ve společnosti žádané tak potřebujete 40 pohlaví.

2 0
možnosti
ZH

;-D

Můžete jít třeba k pokladně do Tesca nebo Lidlu. Tam mají otevřeno i teď. Nebo někam na pás. Nebo pokud nejste úplně genderově vypatlaný, tak IT obor má dlouhodobě nedostatek lidí. Ale je pravda, že tam člověk už něco málo umět musí... Ale zažil jsem, že jedno děvče s nějakým takovým oborem se uplatnilo jako asistentka v programátorské firmě. Zaplať Pán Bůh za to, tam užitečná byla.

1 0
možnosti
BG

"Inu, pokud je někdo bytostně přesvědčen o tom, že kvůli splození potomka si do postele musí přivést 39 dalších jedinců..."

Nemusí. Právě o tom totiž nikdo přesvědčen není.

2 0
možnosti
JK

Tak nějak mám pocit, že těch čtyřicet pohlaví vychází z myšlenky, že když nesedím vyvalený u fotbalu v televizi a lahvovému pivu neříkám kuželka, tak nejsem muž.

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2828x
Jsem heterosexuální pedofil. Přeji si jen žít, nechat žít druhé, radovat se ze života, ze svojí rodiny, ze smysluplné práce a při tom všem se nějakým způsobem srovnat s faktem, že život zkrátka není fér.

Seznam rubrik